Jom singgah shoping sini sat nooo......
http://www.edybiz.com/affiliates/aliesyaadam

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

AL-QURAN PEN READER





 MENGAJI AL-QURAN MASIH BELUM LANCAR.......
SEGAN NAK BELAJAR MENGAJI.........
TIADA MASA......SIBUK BEKERJA........
INSYAALLAH, AL-QURAN DIGITAL BOLEH MENYELESAIKAN MASALAH ANDA..................
AL-QURAN READ PEN

TERHAD FREE GIFT dengan POS PERCUMA

1. Buku Interaktif Terbaru Top seller "Mendidik Anak Gaya Rasulullah S.a.w"
2. Kompas Kiblat

Buku Top seller "Mendidik Anak Gaya Rasulullah S.a.w" ini adalah sangat bagus untuk menjawab persoalan mendidik anak dengan kaedah yang disyariatkan oleh Islam.

Antara 10 kelebihan set Quran Pen Digital Reader kami adalah:

Tiga pilihan bacaan daripada Qari yang masyhur yakni Sheikh Abd Rahman As-Sudais, Sheikh Saad Ibn Said Al-Ghamidi dan juga Sheikh Misyari Rashed Alafasy. Terjemahan ayat ke dalam 2 bahasa pilihan iaitu Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.
Kualiti rakaman suara yang bermutu tinggi.
Boleh mendengar melalui speaker pen reader digital ataupun earphone.
Mesra pengguna dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja.
Hologram tulen.
Menggunakan Li-Ion bateri yang mampu bertahan 6 jam tanpa berhenti.
Boleh record/rakam suara bacaan sendiri.
Boleh dijadikan hadiah kepada mereka yang memerlukan.
Diluluskan oleh Kementerian Dalam Negeri (KDN) Malaysia.

 Al-Quran Pen Reader Focus - 1 ialah pen yang BOLEH MEMBACA AL-QURAN tetapi ia tidak boleh menulis. Apabila read pen ini disentuh pada mana-mana Ayat Al-Quran atau pada mana-mana Surah, maka pen tersebut akan membacanya.

Jadi anda mampu mempelajari cara bacaan yang betul dan seterusnya membaiki bacaan anda sendiri kerana anda boleh mengulang-ulang bacaan yang betul tersebut.

Anda juga mempunyai alat bantuan yang boleh membantu anda mengajar ahli keluarga anda meningkatkan mutu bacaan mereka. Malah mereka boleh mempelajari quran dengan sendiri dengan bantuan quran digital ini.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MZ SECRET SOAP













MZ SECRET SOAP / SABUN MZ SECRET VITAMIN A, C & E WITH SCRUBBING EFFECT  YANG TELAH DIUPGRADEKAN

Apa jua masalah kulit anda, apa jua keadaan kulit anda, segalanya bakal dipulihkan sepantas 3 hari. MZ secret soap/Sabun MZ  secret Vitamin A, C & E mengandungi : -

1. Glutathione Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckless.

2. Kojic Acid Kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. kojic acid selamat dan tidak mendatangkan kesan yang merbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah neutral ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.

3. Vitamin A, C & E Sebagai Antioksidan yang kuat melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti (pencemaran, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb). Merangsang pertumbuhan dan peningkatan pertumbuhan kolagen kulit, yang akan menjaga keanjalan serta kehalusan kulit (anti aging dan anti wrinkle). Mencerahkan kulit (brightening effect). Tanpa kesan samping yang merugikan. Dengan Vitamin – C kulit lebih cerah secara semulajadi.

KELEBIHAN MZ SECRET SOAP/SABUN MZ SECRET VITAMIN A,C & E :
• mengecilkan pori-pori
• mengawal blackheads and whiteheads
• mengawal keseimbangan pH pada kulit
• mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif
• mengurangkan kesan parut pada kulit
• mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
• mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
• mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks, kesan selulit dan sebagainya
• kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
• kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
• meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal,sihat dan berseri
• sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
• mengurangkan noda-noda a hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line
• untuk menghilangkan kehitaman di celah peha dan ketiak….
• bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
• melembutkan rambut dan menyihatkannnya
• mematikan jerawat muka, kurangkan kedut muka, facelift up, eyebag, dark circles, jeragat, pigmentation menegangkan muka dan menaikkan seri kulit muka
• boleh dijadikan syampu untuk menjadikan rambut lebih sihat, berkilat dan lembut.

Sangat berkesan untuk menanggalkan daki – daki pada bahagian kulit yang sering terlindung atau terlipat seperti :
i.bawah ketiak
ii.bawah pelipat siku dan lutut
iii.bahagian tengkuk dan celah peha menyegarkan tubuh badan dan menajamkan deria bau(haruman tumbuhan semulajadi)

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT :
BERMINYAK, SENSITIF, KERING, NORMAL, BERJERAWAT, BERSISIK, BERPARUT DLL MALAH SANGAT SESUAI UNTUK KULIT BAYI TERUTAMA YANG MEMPUNYAI MASALAH ENZEMA.

Tahukah anda kenapa MZ secret soap/Sabun MZ  secret Vitamin A, C & E yang sekarang ini LEBIH BERKESAN! LEBIH PANTAS! & LEBIH UNIVERSAL!??

Kerana telah memperhebatkan lagi MZ secret soap/Sabun MZ  secret Vitamin A, C & E  ini ke tahap yang lebih tinggi. Kini, dengan adunan khas bersama Tea Tree, Olive Oil & Aloe Vera, menjanjikan kesan yang 3 kali lebih hebat dari sebelum ini!

bahan mz soap ace

Khasiat-khasiat yang ada di dalam MZ secret soap/Sabun MZ  secret Vitamin A, C & E :

Tea Tree Oil

tea-tree- Mengandungi antiseptic, antibakteria dan pembasmi kulat. Ia dapat membasmi jerawat. Jerawat akan lebih cepat mengering dan tidak meninggalkan bekas. Hampir segala jenis kulat di tubuh dapat diatasi dengan tea tree oil, salah satunya kulat di jari kaki. Ia juga dapat mencegah terjadinya infeksi yang timbul akibat kulat. Selain menghilangkan kelemumur, ia juga dapat mencegah kekeringan dan menjaga kelembapan alami di kulit kepala.

Minyak Zaitun (Olive Oil)

minyak-zaitun- Minyak zaitun boleh digunakan untuk dalaman (kesihatan) juga luaran (kecantikan). Ia digunakan dalam pembuatan produk kecantikan kerana ciri2nya yang boleh melembutkan kulit.

Aloe Vera

aloe- Vera - cut- Aloe vera mengandungi 96% kandungan air dan selebihnya adalah minyak pati, asid amino, mineral, vitamin, enzim dan glikoprotein. Daun aloe vera atau lidah buaya akan mengeluarkan jeli jika diramas dan ia boleh digunakan untuk mengurangkan kedutan pada kulit muka dan tangan. Ia juga dijadikan sebagai bahan pelembab dan pelembut untuk kulit dan rambut.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ADVANCE SLIM EXTRA STRENGH
















Kelebihan & Kebaikan Advance Slim
★ Menurunkanberat badan dengan efektif (kesan adalah berbeza antara individu)
★ Bakar lemak dan kalori dengan efektif

★ Mengurangkan selera makan
★ HALAL (JAKIM)
★ Selamat punyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)

★ 100% Herba terpilih
★ 100% Ekstrak Buah Anggur Tulen
★ 100% Tiada kesan sampingan
★ Ibu menyusu boleh minum


Kandungan Utama:

    Grape Seed Extract,
    Green Tea Extract,
    Dandelion Extract,
    White Kidney Bean Extract,
    Ginger Extract,
    Guarana Extract,
    Goji Extract
    Brindall Berry extract


Question and Answer Berkaitan Advanced Slim

1- Ibu menyusu boleh makan ke?
Boleh =)

2- Kalau ada makan supplement lain boleh minum advanced slim ke?
Sebaiknya dijarakkan antara supplement lain 2-3 jam.

3- Darah tinggi boleh minum ke?
Darah tinggi yang tidak kronik boleh minum:)

4- Apa bahan utama produk ini?
Ekstrak anggur dan beberapa herba yang lain.

5- Ada kelulusan KKM atau tidak?
Ada kelulusan dan HALAL.

6- Berapa lama baru nampak kesan?
Seawal 10 hari pengamalan advanced slim.

7- Betul ke berkesan?
Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3X ganda kuasa membakar lemak.

8- Ada effect pape ke?
Xde cirit birit.xde sakit perut.cuma peluh sahaja.

9- Siapa yang boleh consume produk ini?
Mereka yang berumur 12 tahun dan keatas.

10- Macam mana nak minum?
Sebelum bersenam,
Sebelum sarapan.
1 hari sekali.
(nak lagi cepat 2 kali sehari)

11- Berapa lama boleh makan 1 box?
1 box ada 10 sachet untuk 10 hari.
3 box untuk 30 hari.

Cara Pengambilan:
♕ Paling baik diambil sebelum bersenam di pagi hari (comfirm peluh mencurah2).
♕ Ambil 1 sachet sekali sehari sebelum sarapan.
♕ Boleh juga mabil 2 sachet sehari mengikut kemampuan.
♕ Tuangkan 1 sachet dalam 1/2 cawan air putih dan kacau. Better, gunakan shaker. Elakkan menggunakan air panas/sejuk.

Peringatan:
Minum banyak air semasa pengambilan Advance Slim.
Simpan di tempat kering pada suhu bilik.

Berat/Kandungan: 15g X 10 Sachets

Memperkenalkan produk ADVANCE SLIM 100% ORIGINAL.

Produk diet terbaru yang sedang hangat di pasaran. Advance Slim membantu anda membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih pantas dari plan diet anda sekarang supaya anda boleh lebih cepat tampak kurus, langsing dan menawan berbanding rakan-rakan gemuk anda.

HARGA !!
RM120 ( 1 BOX )(10 hari)
RM240 ( 2BOX FREE 1 BOX)(30 hari)
RM480 ( 4BOX FREE 3 BOX)(70 hari)

Setiap pakej akan diberikan free gift (bergantung kpd stok free gift yg ada)

STOK TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT! LEPAS NI HARGA DINAIKKAN!

====================
Bahan-bahan Yang Digunakan
====================
✔Ekstrak dari buah anggur
✔Ekstrak dari teh hijau
✔Ekstrak dari halia
✔Ekstrak dari Guarana
✔Ekstrak dari Goji
✔Ekstrak dari pelbagai herba lain yang berkhasiat untuk tubuh
===================================
9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Advance Slim
===================================
☑Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
☑Meningkatkan metabolism tubuh badan
☑Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar
☑Mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM.
☑Mempunyai Sijil Kelulusan Kementerian Kesihatan
☑Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI
☑Dibuat 100% dari herba yang terpilih
☑Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan
☑Boleh diminum oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu
===========================
Siapa Patut Memiliki Produk Advance Slim
===========================
✔Untuk golongan yang bakal berkahwin.
✔Untuk segak, cantik dan bergaya di Hari Raya akan datang
✔Untuk mereka yang baru melahirkan anak kembali langsing.
✔Untuk yang mengalami masalah berat badan
✔Untuk lelaki yang berat badan bertambah selepas berkahwin
✔Untuk isteri yang ingin suami kembali kurus
✔Untuk isteri yang mahukan perhatian lebih dari suami.
=====================================
Testimoni Hot!!
- Turun 28 kg,
- Turun 2 kg dalam 3 hari.
dan banyak lagi menanti.

CARA PENGAMBILAN
✔Sebelum bersenam (Comfirm peluh mencurah2)
✔Sebelum sarapan
✔Sehari sekali atau 2 kali
✔1box (10hari)
✔Grape flavour (Rasa mcm ribena)

Bagaimanakah Cara Pengambilan Produk Advance Slim ini?
=====================================
1. Masukkan 1 paket Advance Slim ke dalam separuh cawan air kosong dan kacau.
2. Untuk bancuhan yang sempurna, gunakan “Shaker”.
3. Minum dengan serta merta selepas dikacau.
*Berperisa Anggur atau rasanya seperti Ribena.
*Minum satu paket sehari sebelum sarapan pagi atau sebelum anda memulakan hari anda.
*Untuk kesan yang maksimum, minum satu paket sehari sebelum anda memulakan senaman. Anda pasti rasa berbeza kerana kadar peluh yang keluar lebih banyak.
*Untuk kesan yang lebih pantas, anda boleh juga minum 2 paket Advance Slim dalam sehari.

Question and Answer Berkaitan Advanced Slim ♥

1- Ibu menyusu boleh makan ke?
Boleh =)

2- Kalau ada makan supplement lain boleh minum advanced slim ke?
Sebaiknya dijarakkan antara supplement lain 2-3 jam.

3- Darah tinggi boleh minum ke?
Darah tinggi yang tidak kronik boleh minum:)

4- Apa bahan utama produk ini?
Ekstrak anggur dan beberapa herba yang lain.

5- Ada kelulusan KKM atau tidak?
Ada kelulusan dan HALAL.

6- Berapa lama baru nampak kesan?
Seawal 10 hari pengamalan advanced slim.

7- Betul ke berkesan?
Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3X ganda kuasa membakar lemak.

8- Ada effect pape ke?
Xde cirit birit.xde sakit perut.cuma peluh sahaja.

9- Siapa yang boleh consume produk ini?
Mereka yang berumur 12 tahun dan keatas.

10- Macam mana nak minum?
Sebelum bersenam,
Sebelum sarapan.
1 hari sekali.
(nak lagi cepat 2 kali sehari)

11- Berapa lama boleh makan 1 box?
1 box ada 10 sachet untuk 10 hari.
3 box untuk 30 hari.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SLIMIST SPRAY





 ADAKAH ANDA TERGOLONG DARI MEREKA YANG GAGAL UNTUK KURUSKAN BADAN? Dah Cuba Bermacam Cara Tapi TAK PERNAH berhasil? Mahukah Anda Cara Yang Paling Mudah Untuk Kurus Sepantas 2 Minggu?

DIJAMIN 100% BERKESAN

Memperkenalkan Slimist-Spray Untuk Kurus, satu produk kuruskan badan berasaskan cecair semburan. Dihasilkan di Malaysia oleh syarikat Bumiputera!

  TAK PERNAH BERJAYA KURUSKAN BADAN?
Kuruskan Badan Anda Dalam 2 Minggu!


 NAK KURUS tapi TAK NAK makan ubat & minuman? TAK NAK senaman? TAK NAK sapuan? TAK NAK SAUNA? Dengan SliMist Spray Kurus, hanya 'spray' dan 'tidur' sahaja tau..!!

DIJAMIN 500% BERKESAN atau WANG ANDA DIKEMBALIKAN. Sesuai untuk mereka yang sibuk & malas bersenam.



 SLIMIST SPRAY
✔ Penggunaan yang sangat mudah! Hanya SPRAY!
✔ Bertindak sepantas 1 HARI!
✔ Diformulasi Khusus Untuk Menurunkan Berat Badan
✔ Menyekat Selera Makan
✔ Meningkatkan Kadar Pembakaran Lemak
✔ Membuang Toksin
✔ Melancarkan Penghadaman & Pencernaan Badan
✔ Membaikpulih Struktur Kulit
✔ Mengempiskan Perut
✔ Mengecilkan Peha, Lengan dan Lemak Di Bawah Dagu
✔ 100% HALAL & Selamat Digunakan
✔ Diperbuat Daripada 100% Bahan Semulajadi
✔ Mempunyai Kelulusan KKM (NOT130803506K)



<< CARA PENGGUNAAN TERBAIK >>

1. SPRAY sahaja pada mana2 bahagian berlemak.
2. Sebaiknya 2 kali sehari selepas mandi.
3. Banyak minum air suam/mineral
4. Elakkan minum air sejuk/ais/manis

Kesan terbaik - RAWATAN PENUH 90 HARI (3 botol)

Tapi seawal 20 hari pun dah dapat kesan awal yang baik. Jaminan kami hanya untuk penggunaan 90 hari........

SELAMAT MENCUBA 

HUBUNGI SAYA:
pm / sms / whatsapp : 013-9503670 Pn. Sya wahab
fb: aliesyaadam@yahoo.com
page: Aliesya's Health & Beauty Shop

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KEBAIKAN & KELEBIHAN ADVANCE SLIM EXTRA STRENGTH









Kelebihan & Kebaikan Advance Slim
Menurunkanberat badan dengan efektif (kesan adalah berbeza antara individu)
Bakar lemak dan kalori dengan efektif

Mengurangkan selera makan
HALAL (JAKIM)
Selamat punyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)

100% Herba terpilih
100% Ekstrak Buah Anggur Tulen
100% Tiada kesan sampingan
Ibu menyusu boleh minum

HUBUNGI SAYA
pm / sms / whatsapp : 013-9503670
fb: aliesyaadam@yahoo.com
page: Aliesya's Health & Beauty Shop

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS